Kepimpinan muka baharu diperlukan dalam Wanita Umno: Rafidah - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2013)
KUALA LUMPUR: Bekas Ketua Wanita Umno Tan Sri Rafidah Aziz menyarankan golongan muda menawarkan diri untuk menjadi calon menerajui kepimpinan tertinggi pergerakan itu pada perhimpunan agung dijangka Oktober ini.