Kejutan Najib: Nama tidak disangka sebagai anggota Jemaah Menteri - Mahmud, Hairulazim (Harian Metro, 2013)
Datuk Seri Najib Razak membuat kejutan apabila menyenaraikan beberapa nama yang tidak mendapat perhatian sebelum ini dalam barisan Kabinet yang diumumkan semalam. Antara mereka ialah bekas Menteri Besar Perlis, Datuk Seri Dr Shahidan Kassim, Presiden Maybank, Datuk Seri Abdul Wahid Omar dan Presiden Transparency International Malaysia, Datuk Paul Low yang dilantik sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri.