Risiko perpecahan rakyat - tiada lagi keamanan - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2013)
RAKYAT Malaysia tidak mampu berpecah.Perpecahan hanya membawa malapetaka yang dahsyat kepada negara. Risikonya bukan kepalang. Sebagai negara yang berbilang kaum, Malaysia pada asasnya adalah sebuah negara yang kuat. Setiap kaum mempunyai tanggungjawab masing-masing.