Peserta masih langgar Akta Himpunan Aman - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
PETALING JAYA - Himpunan Suara Rakyat 505 yang berlangsung di padang timur, Amcorp Mall malam tadi menyaksikan ramai peserta khususnya ibu bapa secara terang terangan melanggar Akta Perhimpunan Aman (APA) 2012 dengan membawa anak-anak mereka.