Suami hilang lepas di tegur: Wanita bersama tujuh anak ikat perut jalani kehidupan - Victoria Vass, Mary (Harian Metro, 2013)
Sejak tiga bulan lalu, hampir setiap hari kami lapan beranak hanya makan nasi bersama kicap. Semuanya bermula apabila suami terus tidak pulang ke rumah selepas saya menegurnya supaya mencari kerja tetap," kata Nurulhuda Ismail,40, semalam.