PTPTN mansuh pinjaman perwira negara - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2013)
PERBADANAN Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) memansuhkan bayaran balik pinjaman perwira negara, Allahyarham ASP Zulkifli Mamat yang terkorban semasa mempertahankan kedaulatan negara di Lahad Datu, Sabah pada Mac lepas.