Langsai pinjaman mangsa Lahad Datu - Harian, Metro (Harian Metro, 2013)
Kangar: Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) membuat keputusan melangsaikan pinjaman pelajaran berjumlah RM16,250 milik Allahyarham Asisten Superintendan Zulkifli Mamat yang terkorban ketika tragedi pencerobohan pengganas di Lahad Datu, Sabah pada awal Mac lalu.