Puat, Khazali mampu bantu Kerajaan Kedah - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
ALOR SETAR 5 Jun - Pegawai Kewangan Negeri Kedah, Datuk Mohd. Puat Mohd. Ali dilantik sebagai Setiausaha Kerajaan (SUK) Negeri Kedah yang baharu berkuat kuasa Jumaat ini, menggantikan Datuk Rasli Basir yang bersara. Sementara itu, Timbalan SUK (Pembangunan), Datuk Khazali Din akan mengisi jawatan Pegawai Kewangan negeri.