Ambiga: Rakyat tunggu tindakan - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
KUALA LUMPUR 14 Julai - Pihak berkuasa perlu mendakwa Pengerusi Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih), Datuk S.Ambiga bagi menunjukkan kepada rakyat bahawa tidak ada siapa yang kebal daripada undang-undang.