Ditahan cuba seludup 27,300 liter petrol subsidi - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Bukit Kayu Hitam: Seorang pemandu lori tangki ditahan ketika cuba menyeludup 27,300 liter petrol subsidi bernilai RM51.870 ke negara jiran di Kilometer 7 Lebuhraya Utara Selatan berhampiran jejantas Universiti Utara Malaysia (UUM) ke Changlun di sini, Jumaat lalu.