Ejekan bakar semangat - Berita, Harian (Berita Harian, 2011)
BIARPUN tidak meluahkan secara terbuka, tampak jalur kecewa pada wajah penyanyi yang menggunakan Sheila Abdul sebagai nama pentas. Walau sudah empat tahun memperdagangkan bakat dan suara, ramai belum menyedari kemampuan bakat anak kelahiran Johor Bharu itu.