Sumbangan pelajar ke universiti: Usaha dalam membantu meringankan beban pelajar ke universiti - Osman, Abd. Razak (Utusan Malaysia, 2013)
SERAMAI 70 pelajar dipilih melanjutkan pengajian di Institut Pengajian Tinggi Awam dan Swasta kawasan Parlimen Sungai Petani menerima sumbangan wang tunai dari Ketua Puteri UMNO Bahagian Sungai Petani, Shahanim Mohd. Yusuf di Dewan Rantau Panjang, Kota Kuala Muda, Kedah baru-baru ini.