Misi Sukarelawan mampu tingkat kesedaran pelajar - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Kuala Lumpur: Peluang menjayakan Misi Sukarelawan Siswa di Laos selama dua minggu mulai Sabtu lalu, mampu meningkatkan kesedaran mengenai pelbagai isu masyarakat global kepada lima pelajar universiti tempatan yang terpilih.