Banyak persepsi salah buku Pak Lah - Abu Bakar, Siti Nursyahidah (Sinar Harian, 2013)
SHAH ALAM - Terdapat banyak persepsi yang salah terhadap buku 'Awakening: The Abdullah Years in Malaysia' sehingga pelancarannya terpaksa ditangguhkan.Pensyarah Universiti Utara Malaysia (UUM),Dr Mohd Azizuddin Mohd Sani berkata,ramai yang menganggap buku tersebut merupakan riwayat hidup bekas Perdana Menteri,Tun Abdullah Ahmad Badawi.