Pelajar MyMaster UUM mohon lanjutan tempoh biasiswa - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
SAYA merupakan salah seorang penerima pembiayaan di bawah program MyBrainl5 (MyMaster) yang telah berjaya menamatkan pengajian pada akhir Januari 2013 lalu.