Pelajar UUM adakan program Meniti Kasih Bersama Yayasan Kebajikan Suria - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2013)
KOTA KINABALU: Pelajar Luar Kampus Universiti Utara Malaysia(UUM)mengadakan program sehari "Meniti Kasih Bersama Yayasan Kebajikan Suria" di Pusat Kebajikan itu di Tuaran, baru-baru ini.