Berhenti kerja jaga adik lumpuh - Harian, Metro (Harian Metro, 2013)
Maran: Kerana kasih dan sayang kepada adiknya, seorang abang sanggup berhenti kerja semata-mata untuk menjaga adiknya yang lumpuh selepas terbabit dalam kemalangan jalan raya.