BN mesti tanding: PRK Dun Sungai Limau - Mahmud, Hairulazim (Harian Metro, 2013)

(untitled)
"Barisan Nasional (BN) mesti bertanding di kerusi DUN (Dewan Undangan Negeri) Sungai Limau bagi mengukur kekuatan parti itu untuk menghadapi Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU 14) nanti," tegas penganalisis politik, Profesor Madya Dr Mohd Fuad Mat Jali.