Ahli akademik wanita diiktiraf - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
AHLI akademik daripada institusi pengajian tinggi yang menunjukkan pencapaian kesarjanaan yang cemerlang dalam bidang masing-masing dan mengharumkan nama negara diperingkat kebangsaan dan antarabangsa telah diraikan dalam majlis Anugerah Akademik Negara(AAN)2011 dan 2012 di Hotel JW Marriott,Putrajaya, baru-baru ini.