Color blocking buat Intan ceria - Abd Rahman, Mashitah (Majalah Nur, 2013)
Nur Intan Sabrina seorang yang ceria. Wanita berusia 28 tahun ini bertugas sebagai seorang eksekutif bank dan bertanggungjawab menguruskan pinjaman kenderaan. Setiap hari apabila ke pejabat, dia lebih selesa mengenakan seluar panjang, kemeja, blazer dan dres.