Langkawi beri saya ketenangan - Zainudin, Aniza (Metro Ahad, 2013)
Terpilih dalam program pertukaran pelajar antara University of Saskatchewan,Kanada dan Universiti Utara Malaysia (UUM), Kedah,19 tahun lalu, membawa Craig Dasiuk ke Malaysia. Mengikuti kursus mengenai pengurusan budaya selama dua bulan di Malaysia, bapa kepada tiga cahaya mata ini mengakui berdepan kesukaran permulaannya,terutama dalam pemilihan makanan yang kebanyakannya bercili dan bukan kegemarannya.