Kelantangan Malala Yousufzai - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2013)
KANAK-KANAK kadangkala mengalami kesukaran untuk tidur sepanjang malam kemungkinan diganggu lembaga menakutkan yang mereka tidak kenali. Bagaimanapun, Malala Yousufzai,11, mengetahui dengan tepat bagaimana bentuk lembaga berkenaan.