13 penggiat seni terima ijazah - Kosmo (Kosmo, 2013)
KONVOKESYEN. Seramai 13 penggiat seni merupakan antara 7,445 graduan Universiti Utara Malaysia (UUM) yang menerima ijazah masing-masing pada Majlis Konvokesyen UUM di Sintok, Kedah baru-baru ini.Lebih membanggakan, lima daripada mereka menerima ijazah sarjana muda kepujian kelas pertama dan lapan yang lain kepujian kelas dua dalam bidang komunikasi.