Ahli Parlimen, tokoh politik, selebriti buktikan kejayaan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
SINTOK Kemeriahan Majlis Konvokesyen ke-26 Universiti Utara Malaysia (UUM) turut dihiasi barisan pemimpin negara dan tokoh politik serta selebriti yang berjaya menamatkan pengajian masing-masing.Antara mereka ialah Timbalan Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Datuk Halimah Mohamed Sadique dan Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Hamin Samuri masing-masing menamatkan pengajian Sarjana Pentadbiran Awam.