Kedah sasar lapan pingat emas - Kassim, Ahmad Syahir (Kosmo, 2013)
KONTINJEN Kedah meletakkan sasaran untuk berada di tempat keempat dengan kutipan lapan pingat emas pada Sukan Malaysia (Sukma) 2013 di Kuala Lumpur pada 28 Jun hingga 7 Julai. Menteri Besar, Datuk Mukhriz Mahathir berkata, lapan emas itu hanya sasaran minimum dan mahu para atlel berusaha lebih gigih bagi membawa pulang lebih banyak pingat emas.