Amirul Aizat dan Fong Wei ditabal atlet terbaik Melaka - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa, 2013)
MELAKA: Pemain golf Amirul Aizat Abdul Bahar dan atlet wushu Chai Fong Wei dinobat sebagai olahragawan dan olahragawati negeri Melaka 2012. Amirul Aizat, 20, dan Fong Wei, 25, masing-masing membawa pulang wang tunai berjumlah RM3,000 dan piala pusingan yang disampaikan Yang Dipertua Negeri Melaka Tun Mohd Khalil Yaakob pada majlis Anugerah Sukan negeri Melaka di sini, malam Isnin.