Jambatan Kaseh di UUM - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
Kuala Lumpur: Seramai 70 mahasiswa Universiti Utara Malaysia (UUM) mengadakan kunjungan 'Sepetang Bersama Penghuni Rumah Titian Kaseh' Titiwangsa, di sini, baru-baru ini.Program anjuran Kelas Pertolongan Cemas, Pusat Kokurikulum UUM itu diadakan bagi mendekati 127 penghuni terdiri daripada kanak-kanak, ibu tunggal dan warga emas.