Lulusan UUM pelbagaikan produk cendawan - Din, Abdul Razak (Utusan Malaysia, 2014)
MEMANG benar pepatah menyatakan 'Bagai Cendawan Tumbuh SelepasHujan' dan ungkapan ini membuktikan tanaman cendawan lebih subur selepas keda tangan hujan dan pepatah ini dijadikan pegangan oleh Sahizul Kamar Ahmad, 25, yang mengusahakan tanaman cendawan organik segar.Kebenaran ini dibuktikan bahawa selepas turun hujan, keesokan harinya sudah pasti kelopak kelopak cendawan organik yang ditanamnya akan bertambah besar berikutan kelembapan yang diturunkan semasa hari hujan.