Amaran pelajar terlibat perhimpunan - Mingguan, Malaysia (Mingguan Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR 28 Dis. Beberapa universiti awam tempatan memberi amaran kepada para pelajarnya agar tidak terlibat dalam sebarang perhimpunan haram yang dijadual berlangsung di Dataran Merdeka pada 31 Disember ini.Pihak pengurusan universiti terbabit ketika dihubungi berkata, tindakan tegas akan diambil terhadap mana-mana pelajarnya yang berdegil.Malah menurut Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM),Prof. Datuk Dr. Mohamed Mustafa Ishak, pihaknya tidak akan teragak-agak untuk menyingkirkan pelajar universiti itu jika terlibat dalam perhimpunan haram tersebut.