Tindakan pada penganjur himpunan guling kerajaan disambut baik - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2014)
KUALA LUMPUR: Pihak berkuasa keselamatan wajar mengambil tindakan keras dan tegas terhadap penganjur Himpunan Guling Kerajaan pada 31 Dis kerana ia merupakan ancaman gerakan anarki ketara yang jika dibiarkan akan memporak perandakan negara.Menurut para penganalisis sosial dan politik, peihimpunan itu jika tetap berlangsung bukan sahaja akan menyebabkan kemusnahan harta benda tetapi juga nyawa dan keselamatan awam serta mengetepikan hak yang sah majoriti rakyat yang cintakan keamanan.