Analisis faktor terhadap perubahan tenunan songket di Kampung Bukit Payong, Terengganu - Che Ani Annis Suhaile (N/A, 2016)
Analisis faktor terhadap perubahan tenunan songket di Kampung Bukit Payong, Terengganu by Che Ani Annis Suhaile,