Pengaruh kepimpinan guru terhadap keberhasilan pelajar tingkatan enam di daerah Perak Tengah - Mohd Khairi Md Akhir (Tanjong Malim, 2019)
Pengaruh kepimpinan guru terhadap keberhasilan pelajar tingkatan enam di daerah Perak Tengah by Mohd Khairi Md Akhir