Kesan program latihan Acai Adidas terhadap prestasi permainan dan kecergasan pemain bola sepak Institut Pendidikan Guru - Faisal Karim (Tanjong Malim, 2019)
Kesan program latihan Acai Adidas terhadap prestasi permainan dan kecergasan pemain bola sepak Institut Pendidikan Guru by Faisal Karim