Pengaruh kepimpinan distributif pengetua terhadap pembangunan kepimpinan guru dan efikasi kendiri guru sekolah menengah kebangsaan - Nor Lizana Kamaruzaman (Tanjong Malim, 2022)
Pengaruh kepimpinan distributif pengetua terhadap pembangunan kepimpinan guru dan efikasi kendiri guru sekolah menengah kebangsaan by Nor Lizana Kamaruzaman