Impak aktiviti pelancongan terhadap masyarakat setempat di Pulau Langkawi - Siti Nor Azalia Shafikhullah (Tanjong Malim, 2022)
Impak aktiviti pelancongan terhadap masyarakat setempat di Pulau Langkawi by Siti Nor Azalia Shafikhullah