Roti sourdough: alternatif sihat yang lebih mesra usus / Wan Nordini Hasnor Wan Ismail, Siti Nur Fadzilah Muhsain and Nur ‘Ainun Mokhtar

Roti adalah makanan yang tidak asing lagi di negara kita. Pelbagai menu dan resipi berasaskan roti wujud akibat permintaan yang tinggi biar pun gandum bukanlah tanaman kontan di negara kita. Gandum mengandungi gluten. Gluten pula terdiri daripada dua protein khas iaitu glutenin dan gliadin. Kedua-du...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
主要な著者: Wan Ismail, Wan Nordini Hasnor, Muhsain, Siti Nur Fadzilah, Mokhtar, Nur ‘Ainun
フォーマット: 論文
言語:English
出版事項: Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan 2024
主題:
オンライン・アクセス:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/1/90839.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/
タグ: タグ追加
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!

類似資料