Roti sourdough: alternatif sihat yang lebih mesra usus / Wan Nordini Hasnor Wan Ismail, Siti Nur Fadzilah Muhsain and Nur ‘Ainun Mokhtar
Roti adalah makanan yang tidak asing lagi di negara kita. Pelbagai menu dan resipi berasaskan roti wujud akibat permintaan yang tinggi biar pun gandum bukanlah tanaman kontan di negara kita. Gandum mengandungi gluten. Gluten pula terdiri daripada dua protein khas iaitu glutenin dan gliadin. Kedua-du...
保存先:
主要な著者: | Wan Ismail, Wan Nordini Hasnor, Muhsain, Siti Nur Fadzilah, Mokhtar, Nur ‘Ainun |
---|---|
フォーマット: | 論文 |
言語: | English |
出版事項: |
Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan
2024
|
主題: | |
オンライン・アクセス: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/1/90839.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/ |
タグ: |
タグ追加
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!
|
類似資料
-
Mengapa luka saya sukar sembuh? / Nur ‘Ainun Mokhtar, Wan Nordini Hasnor Wan Ismail and Siti Nur Fadzilah Muhsain
著者:: Mokhtar, Nur ‘Ainun, 等
出版事項: (2024) -
Apakah SDG 3: kesihatan yang baik dan kesejahteraan? / Siti Nur Fadzilah Muhsain, Nur ‘Ainun Mokhtar and Wan Nordini Hasnor Wan Ismail
著者:: Muhsain, Siti Nur Fadzilah, 等
出版事項: (2024) -
Mille mors: a thousandsmile / Siti Nur Fadzilah Muhsain, Mohd Nadzri Mohd Najib and Wan Nordini Hasnor Wan Ismail
著者:: Muhsain, Siti Nur Fadzilah, 等
出版事項: (2023) -
To a sister in pain / Wan Nordini Hasnor Wan Ismail
著者:: Wan Ismail, Wan Nordini Hasnor
出版事項: (2022) -
Hamba seorang pendaki / Wan Nordini Hasnor Wan Ismail
著者:: Wan Ismail, Wan Nordini Hasnor
出版事項: (2023)