Roti sourdough: alternatif sihat yang lebih mesra usus / Wan Nordini Hasnor Wan Ismail, Siti Nur Fadzilah Muhsain and Nur ‘Ainun Mokhtar

Roti adalah makanan yang tidak asing lagi di negara kita. Pelbagai menu dan resipi berasaskan roti wujud akibat permintaan yang tinggi biar pun gandum bukanlah tanaman kontan di negara kita. Gandum mengandungi gluten. Gluten pula terdiri daripada dua protein khas iaitu glutenin dan gliadin. Kedua-du...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
Main Authors: Wan Ismail, Wan Nordini Hasnor, Muhsain, Siti Nur Fadzilah, Mokhtar, Nur ‘Ainun
格式: Article
語言:English
出版: Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan 2024
主題:
在線閱讀:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/1/90839.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!