Roti sourdough: alternatif sihat yang lebih mesra usus / Wan Nordini Hasnor Wan Ismail, Siti Nur Fadzilah Muhsain and Nur ‘Ainun Mokhtar

Roti adalah makanan yang tidak asing lagi di negara kita. Pelbagai menu dan resipi berasaskan roti wujud akibat permintaan yang tinggi biar pun gandum bukanlah tanaman kontan di negara kita. Gandum mengandungi gluten. Gluten pula terdiri daripada dua protein khas iaitu glutenin dan gliadin. Kedua-du...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
Main Authors: Wan Ismail, Wan Nordini Hasnor, Muhsain, Siti Nur Fadzilah, Mokhtar, Nur ‘Ainun
格式: Article
语言:English
出版: Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan 2024
主题:
在线阅读:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/1/90839.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/90839/
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!