Penghasilan serunding kubis semasa pandemik covid-19 terhadap pembangunan usahawan wanita perintis

Serunding Kubis adalah produk inovasi yang dihasilkan semasa pandemik COVID19 sebagai alternatif mengoptimumkan kearifan tempatan dalam menguruskan sumber pertanian yang mengalami masalah lambakan kerana tidak terjual. Penghasilan produk ini diilhamkan oleh penyelidik Universiti Malaysia Sabah (UMS)...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
Main Authors: Jurry Foo, Ubong Imang, Jalihah Md Shah, Mohd Sohaimi Esa
格式: Article
語言:English
English
出版: Academic Inspired Network 2021
主題:
在線閱讀:https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/31768/1/Penghasilan%20serunding%20kubis%20semasa%20pandemik%20covid-19%20terhadap%20pembangunan%20usahawan%20wanita%20perintis.pdf
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/31768/2/Penghasilan%20serunding%20kubis%20semasa%20pandemik%20covid-19%20terhadap%20pembangunan%20usahawan%20wanita%20perintis1.pdf
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/31768/
http://www.jised.com/archived.asm?dataid=397&iDisplayStart=0&aaSorting=&isSearchDetail=1&dataidExtend=3848&iDisplayStartExtend=0&aaSortingExtend=&isSearchDetailExtend=1
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!