Keberkesanan Prosedur Operasi Standard Pemantauan (POSP) Perniagaan Makanan Secara Dalam Talian Semasa Dan Selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)
Makanan merupakan keperluan asasi setiap manusia bermula daripada bayi sehingga ke warga emas. Namun isu keracunan makanan menjadi antara perkara membimbangkan khususnya ketika negara dan dunia sedang berdepan dengan wabak penyakit berjangkit iaitu Covid-19. Isu keracunan makanan di Malaysia misalny...
Saved in:
Main Authors: | Mohd Yassin, Khairiah, Mohamed, Syed Sultan Bee Packeer |
---|---|
格式: | Monograph |
語言: | English |
出版: |
UUM
2022
|
主題: | |
在線閱讀: | https://repo.uum.edu.my/id/eprint/29596/1/14789.pdf https://repo.uum.edu.my/id/eprint/29596/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Pematuhan prosedur operasi standard di tadika swasta semasa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan
由: Syed Lamsah Syed Chear
出版: (2021) -
Stres pembelajaran dalam talian ketika perintah kawalan pergerakan (PKP) dalam kalangan mahasiswa
由: Norasikin Kaslim,, et al.
出版: (2022) -
Perintah Kawalan Pergerakan(PKP) dilanjutkan untuk tempoh dua minggu
由: Majlis Keselamatan Negara
出版: (2020) -
Implikasi Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Terhadap Aktiviti Perniagaan Pasar Minggu di Pekan Ranau, Sabah
由: Lindah Roziani Jamru, et al.
出版: (2023) -
Aplikasi-aplikasi yang digunakan sepanjang tempoh perintah kawalan pergerakan (PKP)
由: Abu Bakar, Irni Izwah
出版: (2020)