Physico-Chemical And Shelf-Life Studies On Reduced Fat Legume-Based Cookies Using Sago Flour As A Fat Replacer [TX772. N818 2004 f rb] [Microfiche 7486].

Tepung sagu telah digunakan sebagai penukar lemak sebanyak 40% dan tepung gandum telah digantikan dengan 35% tepung legum (kacang kuda dan kacang hijau) dalam formulasi biskut. Sago flour at 40% level was used as fat replacer in cookies together with wheat flour substituted at 35% with chickpea a...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Yahya, Mohammad Noor Adros
格式: Thesis
語言:English
出版: 2004
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/6315/1/PHYSICO-CHEMICAL_AND_SHELF-LIFE.pdf
http://eprints.usm.my/6315/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
實物特徵
總結:Tepung sagu telah digunakan sebagai penukar lemak sebanyak 40% dan tepung gandum telah digantikan dengan 35% tepung legum (kacang kuda dan kacang hijau) dalam formulasi biskut. Sago flour at 40% level was used as fat replacer in cookies together with wheat flour substituted at 35% with chickpea and mungbean.