IMG 313 - PRINSIP-PRINSIP PENGAWETAN MAKANAN I APRIL 1998.
Saved in:
主要作者: | PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri |
---|---|
格式: | Teaching Resource |
语言: | English |
出版: |
1998
|
主题: | |
在线阅读: | http://eprints.usm.my/9306/1/IMG_313_-_PRINSIP-PRINSIP_PENGAWETAN_MAKANAN_I_APRIL_1998.pdf http://eprints.usm.my/9306/ |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
IMG 314-2 - PEMBUNGKUSAN MAKANAN OKT-NOV 1993.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (1993) -
Physico-Chemical And Shelf-Life Studies On Reduced Fat Legume-Based Cookies Using Sago Flour As A Fat Replacer
[TX772. N818 2004 f rb] [Microfiche 7486].
由: Yahya, Mohammad Noor Adros
出版: (2004) -
IMG 205 & IMG 313 - Prinsip-Prinsip Pengawetan Makanan 1
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (1998) -
Impak modenisasi dan pengkomersilan terhadap keaslian makanan tradisi dan identiti budaya etnik Kadazan-Dusun di Sabah
由: Halina Sendera Mohd Yakin, et al.
出版: (2020) -
Assessment of dough rheological characteristics and soft bread roll quality of wheat flour incorporated with seaweed powder
由: Hasmadi Mamat, et al.
出版: (2021)